Team Rynkeby

Såklart fortsätter vi som Guldsponsor för  2024! Barn förtjänar att leva ett friskt liv. Team Rynkeby’s alla härliga medlemmar gör ett fantastiskt arbete att uppmärksamma kampen mot cancer och behovet av bidrag för forskningen. Barncancerfonden och Hjärnfonden Barn gör ett livsviktigt jobb genom att stödja forskning för mer kunskap och effektivare behandlingsformer. Behovet av bättre omvårdnad för drabbade barn är också stort. Forskningen har gjort framsteg. 85% av de barn som insjuknar i cancer överlever idag. Men det räcker inte. Ett barn mister livet varje dag pga. cancer. Och många barn kämpar dagligen med utmaningar som hjärnrelaterade sjukdomar och funktionsnedsättningar medför, såsom hjärntrötthet, koncentrations- och inlärningssvårigheter, depression eller ångest. Med ökad kunskap kan förändring och förbättring ske. Vi sprider gärna budskapet vidare så att fler blir inspirerade att bidra.#centrumpile #sponsring #teamrynkeby #teamrynkebygoteborg #barncancerfonden #hjarnfonden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *