Ny fabrikschef i Dalby: Pierre Brandberg ser ljust på Centrum Piles närvaro i syd

Det är med stolthet vi presenterar vår nya fabrikschef i Dalby, Pierre Brandberg. Pierre är en erfaren professionell inom byggbranschen och har tidigare erfarenhet av ledarskapspositioner. Med en passion för innovation och en stark drivkraft att leverera högsta kvalitet är han redo att leda Dalbyfabriken mot en spännande framtid.

Pierre Brandberg

Bland Pierres erfarenheter inom bygg lades stor vikt vid bland annat armeringsarbeten, vilket ledde till ett större intresse och vidareutbildning inom betong.

– Jag är uppvuxen i Malmö men har bott i Trelleborg sedan 2005 med min fru och våra två döttrar. Min erfarenhet inom bygg, särskilt inom betong- och armeringsarbeten, sträcker sig tillbaka till 1992. År 2016 bestämde jag mig för att vidareutbilda mig inom betong genom en utbildning på yrkesakademin. År 2018 började jag arbeta som fabrikschef på en Prefab-fabrik i Malmö där jag hade omfattande ansvar, inklusive personal, miljö, försäljning och kvalitet. Dessutom fungerade jag som driftledare för fabriken.

Pierre förklarar att när möjligheten att få verka som fabrikschef för Centrum Pile i Dalby kom, fanns det ingen tvekan.

– Jag hade redan läst mycket om Centrum Pile och visste att de skulle starta en fabrik i Dalby. Så när erbjudandet kom, var det inget att tveka över. Man tackar inte nej till att arbeta för Sveriges största pålföretag. Jag har nu varit på Centrum i ungefär fyra månader, och jag trivs extremt bra. Centrum Pile är ett välorganiserat företag med mycket kunskap. Min vision är att se till att Centrum Pile tar över marknaden i södra Sverige.

Centrum Piles erbjudande

Vad Pierre ser som Centrum Piles styrkor är dels en god grundkvalitet, men också de fundament som erbjuds vid elektrifiering av järnvägar.

– Produkterna från Centrum Pile är kända för sin höga kvalitet och ständiga förbättringar. Även kontaktledningsfundament, som används som fundament för kontaktledningsmaster till järnvägen, är ett säkert och snabbt grundläggningssystem.

Vad gäller fokusområden inom hans arbete just nu ser Pierre sammanhållningen som den viktigaste grundstenen i ett fortsatt arbete.

– Just nu har vårt fokus varit att få en sammansvetsad grupp här i Dalby, och jag anser att vi har lyckats med det. Vi har byggt ett starkt och samspelt team. Vårt mål är att fortsätta arbeta för att utforma fabriken i Dalby på ett sätt som fungerar för oss, med stöd från våra kollegor i Kollanda.

En fabrik byggd på sammanhållning

Utvecklingspotentialen för Dalby ser Pierre som stor, där de också blickar mot att möta de utmaningar som finns i branschen.

– Det finns många möjligheter framöver, och Dalbyfabriken kommer att expandera med tiden. Utmaningarna är också betydande, särskilt med tanke på branschens utveckling mot mer miljövänliga betonglösningar.

När han inte stöttar Dalbyfabriken som fabrikschef finns det flera andra saker som Pierre har ett intresse för.

– Utöver mitt arbete föredrar jag att spendera tid med min familj och vänner. Jag försöker också komma iväg till gymmet minst en dag i veckan. Malmö FF ligger mig också varmt om hjärtat – när det är match är man på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *