Dalbyfabriken levererar 96 punkter till projektet Droppen i Hyllie, Malmö

Dalbyfabriken har nyligen avslutat en framgångsrik leverans till det spännande projektet Droppen i Hyllie, Malmö. Projektet, som syftar till att skapa en modern och hållbar byggnad, har fått betydande stöd från Dalbyfabriken med leverans av 96 punkter av typ 250×250 Typ8 ML 14m.

Fabriken i Dalby är vår senaste expansion i Sverige. Läget syftar till att på ett enkelt sätt bistå våra sydliga kunder med betongpålar av högsta kvalitet. På så vis kunde Dalby därför bli en pålitlig samarbetspartner för Hyllie-projektet Droppen. De 96 punkterna som levererades av Dalbyfabriken kommer att spela en avgörande roll för att skapa en stabil grund för den imponerande byggnaden.

    

Ett kvarter för samarbete

Droppen blir den tredje fastigheten som uppförs i Embassy of Sharing, ett kvarter i Hyllie med mål att låta företag och invånare jobba tillsammans för ett hållbart samhälle. Fastigheten Droppen kommer att erbjuda en modern och hållbar miljö för de boende och besökarna, med fokus på ökad sammanhållning med gemensamma sociala ytor.

Säker transport

Transporterna av pålarna utfördes smidigt och säkert av AkkaFRAKT, ett erkänt företag specialiserat på frakt och logistik. Med deras erfarenhet och expertis garanterades en effektiv och säker transport av punkterna från Dalbyfabriken till byggplatsen i Hyllie.

Med Dalbyfabrikens pålitliga leverans och Akka frakts säkra transporter av punkterna, kan byggprocessen nu fortsätta med förtroende och effektivitet. Med Dalbyfabriken och Akka frakt i teamet, kan vi förvänta oss en byggnad av högsta kvalitet och pålitlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *