Racingfest i Torslanda

Under förra veckan genomförde vi vårt årliga företagsevenemang ”Centrum Pile Grand Prix” vilket även detta år blev en riktig succé!

Deltagarna var taggade och stämningen var på topp under hela eftermiddagen. Vi hade förmånen att ha med Aarsleff Ground Engineering, Veidekke Grundläggning GMT, Kollanda Grus och Per Aarsleff med ett lag från projekt Masthuggskajen. Det var härligt att se så många engagerade människor från olika företag samlas för att delta i denna spännande tävling.

Vädret var lika vackert som förra året när vi körde på Sörredsbanan, vilket verkligen bidrog till den goda stämningen. Alla deltagare var redo att ge allt de hade för att ta hem årets vandringspris. När loppet väl startat insåg många snabbt att konkurrensen var hård och det skulle bli en utmaning att ta sig till toppen.

Tävlingen var en Le Mans-lopp, där varje lag körde i 1 timme och 30 minuter. Minst två förare behövdes i varje lag och de bytte av varandra ungefär var tionde minut. Det krävdes både taktik och snabbhet under skiftena för att snabbt komma iväg på banan. Precis som förra året var det Veidekke som tog sig först över mållinjen och tog hem förstaplatsen. Kollanda Grus kom på en stark andra plats och ett lag från Aarsleff Ground Engineering tog hem tredjeplatsen. Centrum Piles egna lag förbättrade sig i år genom att ta både en fjärde och femte plats. Tyvärr drabbades GMT av en punktering på sin Gokart, men de lyckades byta till en ny och fortsatte tävla. Det var roligt att se alla lag som satsade hårt för att vinna och visa upp sin skicklighet.

För oss på Centrum Pile är detta evenemang en viktig del i vårt långsiktiga arbete med att vårda våra affärsrelationer. Vi ser detta som en tradition som inte bara främjar gemenskapen, utan också stärker våra relationer med våra kunder och affärspartners. Vi ser redan fram emot nästa års evenemang och hoppas på ett minst lika spännande lopp med mycket glädje, tävlingsnerver och skratt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *