Betongpålar levererade till Norges största kyllager

På uppdrag av av Seabrokers Fundamentering har vi levererat betongpålar för det som kommer bli Norges största kyllager med plats för 55 000 pallar.

Norges största fristående frys- och kylanläggning

Glacio är Norges ledande leverantör av kyl-, frys- och upptiningstjänster och sommaren 2023 kommer Glacio att flytta in i sin nya frys- och kylanläggning vid Åskollen, precis vid E18-motorvägen i Tønsberg. Anläggningen kommer att ha plats för totalt 55 000 pallplatser och blir därmed Norges största fristående frys- och kylanläggning.

Miljödeklarerade betongpålar

För detta projekt har vi levererat ca 450 stycket 270 Typ8 pålar med en medellängd på 25 meter. Pålarna är miljövarudeklarerade enligt det internationella EPD-systemet, som ger relevant, kvalitetssäkrad och jämförbar information kring miljöprestandan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *