Lyckad invigning av nya fabriken!

Efter lite drygt 1,5 års ombyggnation och renovering av produktionshallen står nu äntligen den nya produktionsanläggningen klar.

– Jag är riktig glad idag, säger fabrikschef Torbjörn Larsson. Jag vill rikta ett stort tack till alla som gjort detta möjligt, fortsätter han.

Tillsammans med ca 80 gäster firades invigningen med tal från bl.a. fabrikschef, försäljningschef i Danmark och näringslivsutvecklare från Lunds Kommun. Efter den sedvanliga klippa-bandet-ceremonin fick gästerna en demonstration hur produktionen och gjutningen går till.

– Fantastisk dag! Nu är vi äntligen igång!, säger Andreas Hillby, VD vid Centrum Pile AB.

Fokuset nu är att få full fart på produktionen. Man inväntar ytterligare 4 st formsektioner som är under produktion och så snart de installerats kan vi utnyttja fabrikens fulla kapacitet som är på 27 600 meter i månaden.

– Det är inspirerande att vara med vid händelser likt detta, man känner att man har lyckats åstadkomma något och jag tror den energin och känslan sprider sig vidare i sitt vardagliga arbete – det blir också en motivationsboost, avslutar Andreas Hillby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *