Välkommen till vår fabriksinvigning i Dalby!

Det är med stor glädje och stolthet vi äntligen kan inviga vår nya produktionsfabrik i Dalby.

Den 2 mars klockan 13:00 inviger vi vår nya pålfabrik. Centrumledningen med Dalbys fabrikschef Torbjörn Larsson och personal hälsar kunder, leverantörer, branschkollegor och andra intressenter inom näringslivet välkomna att närvara vid invigningen. Vi bjuder på kaffe, tårta och bubbel.

Tid: Torsdag 2 mars, kl 13:00

Program
13:00 Centrumledningen hälsar välkomna
13:30 Näringslivsrepresentant från Lunds kommun
13:45 Mingel och visning av fabrik

Plats
Blockvägen 10, 247 56 Dalby

Om Centrum Piles nya fabrik i Dalby
Ambitionen att komma närmare kunderna i syd var det som låg till grund när beslutet togs om att ytterligare en produktionsverksamhet skulle etableras. Med ännu en produktionsanläggning av betongpålar markerar Centrumgruppen framgången för det pålsystem som kontinuerligt utvecklats och marknadsförts sedan 1965.

För mer information
Karin Jernberg, +46 (0)768 30 13 13

Föranmälan krävs – Anmäl dig HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *