Taif Kadhem, Lager- och logistikansvarig Dalby

Vad jobbar du med på Centrum Pile?

Just nu är jag med under byggnadsperioden av den nya fabriken i Dalby. Mina arbetsuppgifter är därför väldigt varierade. Det kan vara alltifrån maskinbyggare, mekaniker, snickare, maskinförare och mycket annat – men ibland händer det att jag får göra det jag kan bäst, transport och logistik!

Jag har tidigare arbetat som bland annat lageransvarig, miljöstationsansvarig och sekretessansvarig. Transport har alltid varit en stor del av mitt jobb där jag har haft uppdrag hos några av de största aktörerna i Sverige. Några bra egenskaper för min roll är att kunna planera, vara flexibel, vara bra på att förhandla och helt enkelt att klara av att ha många bollar i luften.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

Idag är jag för det mesta stöd till byggarna och montörerna, för att bidra så mycket jag kan med att få i gång fabriken. En vanlig dag inom transporten består mycket av kund- och åkerikontakt där min huvuduppgift är att se till att pålarna lämnar fabriken till en nöjd kund. Utöver det så har jag hand om artikelregistrering, etiketterna samt en del planeringsuppgifter. Till utmaningarna hör att se till att det alltid finns färdiga pålar att skicka ut till det bästa möjliga transportpris, utan att dra ner på kvaliteten, samt att se till att pålarna får rätt etiketter. Efter jobbet spelar jag gärna tv-spel, läser eller är ute med vänner.

Varför har du valt att arbeta på Centrum Pile?

Byggbranschen ger ett synligt resultat och det gör mig stolt att veta att jag är en del av utvecklingen som sker runt omkring mig. Pålarna är ju grunden till allt stort och fint som byggs över marken, så vi på Centrum Pile kan vara stolta att sätta grunden för framtiden. Det roligaste med mitt jobb är att jag har ett brett ansvarsområde samt att kunna vara med och påverka slutresultatet.

Jag har inga planer på att sluta utvecklas på Centrum Pile. Möjligheterna känns oändliga båda för mig, min roll på företaget och Centrum Pile som organisation där vi tar hållbarhet, kvalitet och miljö på fullaste allvar. Att få vara med och sätta grunden till en hel del stora projekt, både nationellt och runt omkring i världen gör mig stolt. Det är också det bästa med mitt jobb, att kunna få möjligheten att utvecklas och lära mig nya saker av mina erfarna kollegor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *