Nya fabriken i Dalby stärks upp med personal

Centrum Piles nya fabrik i Dalby fortsätter att växa fram i stadig takt. Men fabriken är inte komplett utan kompetent personal. Vi har frågat Torbjörn Larsson, fabrikschef i Dalby, om var de står i rekryteringsprocessen och vad en anställd kan förvänta sig som en del av Centrum Pile.

Verksamheten kommer ha kapacitet att gjuta pålar med dimensioner 250×250 samt 300×300 centimeter och med en maxlängd på 17 meter. Nu pågår anställning av personal för att säkerställa en välfungerande produktion. Det som eftersöks i en blivande anställd är någon som delar Centrum Piles värderingar, tycker om att ta ansvar och vill ha en arbetsplats att känna stolthet över.

Fabrikschef Torbjörn Larsson berättar hur rekryteringsprocessen fortgår.

– Just nu är vi 9 stycken, men vi kommer att anställa ytterligare 3-5 stycken allt eftersom att produktionstakten ökar. Personalstyrkan kommer att bestå av bland annat betongarbetare, produktionsplanerare, en logistik- och lageransvarig samt en blandarmästare.

Torbjörn Larsson, fabrikschef i Dalby.
Utvecklas med oss

För Centrum Pile är efterfrågade egenskaper hos en anställd engagemang och nyfikenhet, att vara fokuserad och hålla hög kvalitet, att ligga i framkant i produktionsutveckling och att värdesätta kollegor och kunder. Lojalitet och seriöst tänkande där rätt mentalitet samt lagkänsla är också viktigt.

– När du tar en anställning på Centrum Pile kan du förvänta dig god stämning och teamkänsla. Vi jobbar som ett lag och erbjuder frihet under ansvar. Tar man ansvar i förtroendet som givits får man jobba ostört och självgående, säger Torbjörn.

Vidare förklarar Torbjörn att det finns goda möjligheter att växa inom företaget.

– I takt med att verksamheten utvecklas finns chans att utvecklas och att hitta nyckelpositioner inom företaget. Rekryteringen pågår just nu och du kan hitta aktuella jobbannonser exempelvis via vår hemsida eller LinkedIn, avslutar Torbjörn Larsson.

Nyfiken på att bli en del av teamet?

Aktuella jobbannonser hittar du här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *