Daniel Corneliusson, Utvecklingsledare

Vad jobbar du med på Centrum Pile?

Jag är utvecklingsledare, vilket innebär att jag jobbar med produktutveckling, projektering, produktionsplanering och produktion- och arbetsmiljöförbättringar. Jag är i grunden utbildad verktygsmakare och har tidigare jobbat på lager som maskinoperatör samt med produktionsledning och försäljning. Covid slog hårt på min tidigare arbetsgivare, vilket fick mig att vilja testa något nytt. En vän tipsade mig om att Centrum Pile skulle söka efter en utvecklingsledare, vilket gjorde att jag skickade in mitt CV. Det är en spännande roll som är både utmanande och omväxlande. Att vår fabrik i Kollanda är ledande påltillverkare i Sverige får mig att känna mig stolt, och bättre ska vi bli!

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

En stor del av min roll innebär avstämningar mot produktion och projekt. Jag planerar också för produktionen kommande veckor samt supportar med försäljning, och mycket mer. Omväxlingen i min roll innebär stor variation med snabba omställningar. Men det är också omväxlingen och utmaningarna som är det roligaste med mitt jobb. När hela havet stormar gäller det att inte få tunnelseende, utan hela tiden blicka framåt. Det finns också mer potential både i min roll och på Centrum Pile, som innebär utveckling på vår fabrik i Kollanda och andra marknader i Sverige. Vår nya fabrik i Dalby kommer också att ställa högre krav på oss alla i Kollanda.

Vad gör du när du inte arbetar?

Då umgås mycket med min familj som består av två småbarn och min fru. Jag är också engagerad som tränare i min lokala fotbollsklubb Göta BK. Även fotboll i allmänhet är kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *