Ett enklare sätt att presentera internationella anbud

I internationella projekt kan det vara värdefullt att enkelt och på flera språk presentera ett anbud med vilka pålar som bör användas. Vårt kalkyleringsverktyg Centrum Pile Select går att arbeta i och presentera på fem olika språk, och hjälper dig med dimensionering av Centrum Piles betongpålar.

Centrum Pile Select är utvecklat för att bestämma pålarnas strukturella kapacitet enligt Eurocodes och gällande nationella standarder. Genom att finnas tillgänglig utan kostnad på vår hemsida har du alltid tillgång att redigera och ange din information när du ska beräkna för ditt projekt.

Med möjlighet att arbeta i verktyget på svenska, engelska, danska, norska och tyska öppnas möjligheter att enkelt kunna beräkna och presentera kalkyler även i internationella projekt.

Beräkna projektet i fyra kategorier

För att göra beräkningen tydlig och enkel är den fördelad i fyra kategorier. När du angett dina förutsättningar för beräkning får du svar vad ur Centrum Piles utbud du rekommenderas att använda för ditt projekt.

– Centrum pålelement – med val av bland annat dimension, påltyp och skarvtyp

– Beräkningsförhållanden – med installationens inverkan, brottgränstillstånd och bruksgränstillstånd

– Jordens hållfasthet – beräkning av kohesionsjord

– Beräkningsresultat ULS & SLS – beräknar tryckkapacitet, dragkapacitet och momentkapacitet

Ladda ned beräkningen på valt språk

Resultaten sammanställs i en nedladdningsbar rapport i PDF-format. Även den översätts till ditt val av de fem tillgängliga språken. För att säkra projektets trygghet hålls dina uppgifter och data självklart anonyma hela vägen när du väljer att arbeta i Centrum Pile Select. Det genererade resultatet levereras i ett snyggt förpackat dokument, klart för att visas i ett anbud.

Redo att testa?

Du hittar “Centrum Pile Select” i menyraden ovan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *