Första upplagan av Centrum Pile Grand Prix har gått i mål

Onsdag den 1 juni var det dags för den första upplagan av Centrum Pile Grand Prix, en gokart-tävling vi genomförde tillsammans med några av våra samarbetspartners. Strålande solsken och ett härligt gäng samlat fanns alla förutsättningar för en härlig dag i gemenskap.

Med 15 graders värme var Bulyckebanan på Hisingen en perfekt arena för att utföra tävlingen utomhus. Från fem bolag samlades deltagande till 9 gokarts, med tre förare vardera som turades om att köra i racet. Förutom vi på Centrum Pile deltog också Pålab, Aarsleff Ground Engineering, Veidekke Grundläggning och Kollanda Grus.

Pallplatserna

Efter två timmars rafflande race var det dags att inta pallplatserna.

1:a plats: Veidekke Grundläggning
2:a plats: Kollanda Grus
3:e plats: Aarsleff Ground Engineering

 

De väl genomförda loppen avslutades med burgare och mingel. Tack alla deltagande för en härlig dag. Vi ser redan fram emot nästa års upplaga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *