Centrum Pile cyklar till förmån för Barncancerfonden

Team Rynkeby – God Morgon har gjort till tradition att cykla till Frankrike för välgörenhet. Samtliga av de insamlade sponsorpengarna går till Barncancerfonden. Centrum Pile är med både som Guldsponsor och som cyklist i form av VD Lars Gustafsson.

Team Rynkeby är ett internationellt välgörenhetsprojekt som varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till förmån för svårt sjuka barn. I Sverige går alla insamlade medel till Barncancerfonden. Under åren har antalet deltagande, sponsorer och summan insamlade pengar till välgörenhet blivit allt större. År 2021 var antalet deltagande 2 500, med 6 500 sponsorer som tillsammans donerade 98,96 miljoner SEK.

Guldsponsor

Centrum Pile har återigen gått in som Guldsponsor och VD Lars Gustafsson är med och cyklar, där han själv står för sitt deltagande i Tour de Paris. Det gulklädda teamet samlas tre gånger i veckan för att träna tillsammans inför den 1 200 km långa cykelresan, som i år äger rum mellan 9 till 16 juli.

Bli en sponsor du också. Läs mer på https://www.team-rynkeby.se/ och följ laget på https://www.facebook.com/teamrynkebygoteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *