Michel, Blandarmästare

Vad jobbar du med på Centrum Pile?

Jag jobbar som blandarmästare. Det innebär att jag blandar betongen efter de recept Centrum Pile tar fram. Jag ser också till att vi upprätthåller de krav som ställs på vår betong. Innan jag hittade Centrum Pile jobbade jag som platsgjutare och armerare i 5 år. Redan där fick jag upp ett intresse för betong. Med en teknisk bakgrund sen gymnasiet och intresse för betong var det en självklarhet att jobba som blandarmästare hos Centrum Pile. Möjligheterna att utvecklas på Centrum Pile ser jag som oändliga, det finns så mycket att lära och ta in. Här träffar man så många erfarna inom betongbranschen hela tiden.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

En vanlig dag består av uppstart av blandaren, planering av produktion och översyn av materialbehov. Allt för att vi ska kunna gjuta våra betongpålar enligt planering. Det ingår också övervakning av utrustningen och blandningarna för att säkerställa att allt flyter på.

Vilka är de största utmaningarna med ditt arbete?

Att blanda betong är en stor utmaning i sig. Ingen blandning är den andra lik. Jag ser betong som ett levande material vilket ger mig stora utmaningar dagligen. Därför är tålamod en bra egenskap i min roll, det tar tid att nå resultat. När du väl når ditt resultat finns det ingen bättre känsla. Det finns absolut en stor yrkesstolthet att vara blandarmästare, att få höra att Centrum Piles pålar är bäst tar man åt sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *