Alexandra, Lagerarbetare

Vad jobbar du med på Centrum Pile?

Jag jobbar på lagret. Där bygger vi stuvar och lastar lastbilar med pålar som ska skickas ut till dem olika projekten. Det roligaste med jobbet är att det går i högt tempo. Att vara smidig, klara av att det går undan och klara av alla väder är några egenskaper som är bra att ha i mina uppgifter. Det finns också möjlighet att utvecklas i min roll då den är ganska bred. Jag har fått lära mig sponten och lagret, men har även fått ta del av logistiken och kommunikation med dem olika projekten.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?

Vi bygger stuvar av pålarna där dem skall ligga. Därmed kör vi även tugg med släpp för att kunna lasta av från släpen. Sedan väntar vi under hela dagen på att bilarna som ska komma anländer. Därefter lastar vi bilarna och ser till att de får med sig allt som de ska ha.

Vilka är de största utmaningarna med ditt arbete?

De största utmaningarna möter jag på vintern. Då det är kallt och blött och det bildas is på pålarna, vilket gör det till en prövning. Det jag är mest stolt över med mitt jobb är att vi löser alla utmaningar vi stöter på som grupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *