GOD JUL & GOTT NYTT

 

Centrum Pile önskar God Jul & Gott Nytt År

Under 2021 har vi på Centrum Pile tillsammans med kunder och leverantörer fortsatt vår utveckling på ett mycket positivt sätt. Nya rekordnivåer har nåtts i produktion och i leveranser samtidigt som vi har färdigställt och flyttat in i nya personalbyggnaden. Flera nya spännande utvecklingsprojekt inom både produktion och produkt har initierats och beräknas ge resultat under 2022. Under det kommande året kommer vi också starta upp produktionen i södra Sverige vilket ger oss betydligt lägre CO2 utsläpp för projekten i Öresundsregionen.

Med detta vill vi passa på att tacka för det gångna året och önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *