Centrum Pile söker för närvarande

Teknisk chef
Vi söker nu en ny kollega till vårt engagerade team på Betongfabriken i Kollanda. Vi letar efter dig som delar våra värderingar och vill ha en arbetsplats att känna stolthet över.

För oss är det viktigt att arbeta med engagemang och nyfikenhet, att vara fokuserad och hålla hög kvalitet, att ligga i framkant i produktionsutveckling och att värdesätta sina kollegor och kunder.

Stämmer det in på dig – kanske det är dig vi söker. 

Som Teknisk chef har du teknik- och kvalitetsansvar för Centrum Piles betongfabrik. Du ansvarar för att daglig produktion fungerar, planerar service och underhåll med hjälp av dina två medarbetare inom underhåll, utvecklar tekniska lösningar samt säkerställer att vi uppfyller lagar och krav som ställs på verksamheten.

Vi vill att du med engagemang samarbetar med dina kollegor i den operativa ledningen samt leder och utvecklar personalen. Du har en förmåga att vara innovativ, se lösningar på problem och har en förståelse för alla delar i produktionsprocessen.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från en liknande tjänst inom industrimiljön och har ett genuint intresse för teknik och kvalitet. Som person är du prestigelös och tycker om att jobba på alla nivåer, från skruv och mutter, till strategiskt långsiktigt arbete.

Du kommer att ha löpande kontakt med kollegor, kunder och Centrum Piles övriga fabriker runt om i Europa.

Verkar detta intressant? Kontakta fabrikschef Andreas Hillby 0768-002716 eller skicka in din ansökan här.

Sista ansökningsdatum är 31/12 men urval och intervjuer sker löpande.

 

SPONTANANSÖKAN

Varför inte sända oss en spontanansökan.

Har ni bakgrund inom betongindustrin, jobbat inom lager, maskinoperatör mm är ni varmt välkomna att lämna ert CV på info@centrumpile.se

Centrum Pile AB

Kollanda 110
446 95 Älvängen

Andra pålfabriker

Danmark   Tyskland   Polen   England

Kontakt

*Obligatoriska fält