Fabrikschef Kollanda

Centrum Pile söker Fabrikschef till vår verksamhet i Kollanda

Är du en driven ledare som värnar om din personal? Centrum Pile i Kollanda söker dig som vill arbeta i en ledarroll med total ansvar över fabrikens verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som hellre ser dig själv som ledare än chef och som tidigare haft personalansvar. Du arbetar aktivt med din personal vilket resulterar i goda relationer där dina medarbetare vill arbeta med och för dig. Ditt goda omdöme kommer från både ditt kunnande och din erfarenhet. I ditt ledarskap tror vi att du är ödmjuk, driven och lösningsorienterad. Vi på Centrum Pile tror att skillnaden på ett bra och ett dåligt företag är att bra företag löser sina problem.

Rollen innefattar ett helhetsansvar över fabriken med personalansvar över både tjänstemän och kollektivanställda. Du har en förmåga att se lösningar på problem och fattar dagligen strategiska beslut, utifrån personalstyrkan samt verksamhetens behov. Utöver det besitter du en stor kommunikativ förmåga och är orädd i konflikter.

A-Talent Tech sköter rekryteringsprocessen och tjänsten är en direktrekrytering på heltid med placering på Centrum Pile ABs kontor i Kollanda, Älvängen.

Din profil

Krav
  • Minst 5 års erfarenhet av att leda en verksamhet med personalansvar
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin

Önskade personliga egenskaper: ödmjuk, flexibel, driven, lösningsorienterad, strategisk, kommunikativ, orädd i konflikter. 

Om oss

Centrum Pile AB har Sveriges enskilt största och Europas mest moderna produktionsanläggningar för tillverkning av betongpålar. Med placeringen i Kollanda, Älvängen cirka tre mil norr om Göteborg, är fabriken strategiskt belägen där den placerar oss i direkt anslutning till våra råvaruleverantörer samt ger oss närhet till viktiga kundmarknader.

Centrum Pile AB tillhör den danska koncernen Per Aarsleff A/S och dess dotterbolag Centrum Group.

Centrum Group är ledande i Europa med tillverkning av prefabricerade betongpålar med fabriker i Sverige, Danmark, England, Tyskland och Polen. Samtliga fabriker är högt automatiserade med egenutvecklade och unika produktionslinjer. Centrum Pile AB omsätter ca 150 miljoner och har ca 40 anställda.

 

A-Talent Tech

Centrum Pile AB samarbetar för denna rekrytering med A-Talent Tech som arbetar nischat med rekrytering och konsultuthyrning av teknisk kompetens. A-Talent Tech rekryteringsspecialister har god teknisk förståelse och tillsammans med experter inom executive search hittar och rekryterar vi även de mest svårfunna kompetenserna till er organisation. A-Talent Tech Vi är en del av A-Talent Group, en koncern med specialistföretag inom kompetensförsörjning.

Låter det intressant?

Då är du välkommen att söka tjänsten via A-Talent Techs hemsida via länken här: Fabrikschef till Centrum Pile – A-Talent Tech. A-Talent Tech behandlar ansökningar och tillsättning löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 24 augusti. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emelie Lindqvist på telefon 073 510 16 02 eller på emelie.lindqvist@atalent.se Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *