Centrum Pile söker nu personal till Gjuthall plus Blandarmästare

Dags att gå vidare i yrkeslivet?

Vi söker nu kollegor till vårt engagerade team på betongfabriken i Kollanda. Vi letar efter dig som delar våra värderingar, tycker om att ta ansvar och vill ha en arbetsplats att känna stolthet över.

För oss är det viktigt att arbeta med engagemang och nyfikenhet, att vara fokuserad och hålla hög kvalitet, att ligga i framkant i produktionsutveckling och att värdesätta sina kollegor och kunder.

Du har en förmåga att vara innovativ, se lösningar på problem och har en förståelse för olika delar i produktionsprocessen.

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande tjänst inom industrimiljön och har ett genuint intresse för teknik och kvalitet. Som person är du prestigelös och tycker om att jobba på alla nivåer, från skruv och mutter till strategiskt långsiktigt arbete.

Om företaget

Centrum Pile AB tillverkar prefabricerade betongelement med fokus på betongpålar. Fabriksanläggningen är belägen i Kollanda i närheten av Älvängen och bolaget tillhör den danska koncernen Aarsleff och dess Centrum grupp. Centrum gruppen är ledande i Europa på tillverkning av prefabricerade betongpålar med fabriker i Sverige, Danmark, England, Tyskland och Polen. Samtliga fabriker är högt automatiserade med egenutvecklade och avancerade produktionslinjer.

Aarsleffkoncernen har cirka 6500 anställda och omsätter ca. 17 miljarder SEK.

Centrum Pile AB omsätter ca. 120 miljoner och har 25 anställda.

Intresserad av oss?

Kika på sidan lediga tjänster

 

För mer information kontakta Fabrikschef Andreas Hillby, 0768-002716, ahi@centrumpile.se.

 Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *